Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Espai Barcelona, General, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… KMM. Novel·la gràfica

10 setembre 2018 Sense Comentaris

KMM. Novel·la gràfica. Sergi Portabella i Pedro Espinosa. Sant Joan Despí: TV3; Valls: Cossetània, 2014

Sergi Portabella és un guionista i director dels curtmetratges: Te quiero, The Astronaut on the roof i El fin del mundo será en Brasil. Actualment prepara el seu primer llargmetratge Jean-François y el sentido de la vida. És guionista de la sèrie de televisió de TV3  KMM i de la seva adaptació al còmic.

Per altra banda, el responsable del dibuix és Pedro Espinosa, historietista, humorista gràfic i il·lustrador nascut a Logronyo el 1958, però resideix a Barcelona. Va col·laborar en el fanzín Zero i ha publicat en diverses revistes de còmic. També s’ha dedicat al humor gràfic en diversos diaris. Des de 1995 a 2009 ha treballat com a professor de dibuix a l’Escola Joso.

La protagonista del còmic KMM. Novel·la gràfica és L’Olívia Puigbó, que és una jove que té un blog amb molt d’èxit on reflexa la seva vida. Un dia algú li roba unes fotografies del seu mòbil i les publica al seu perfil. Davant d’aquesta situació, ella decideix contractar als detectius de l’Agència Solé i Moreno, que investiguen el seu entorn familiar i d’amistats. La investigació és complica quan apareix una entrevista amb ella a un diari on diu que és capaç de fer quelcom per aconseguir la fama, però que ella nega haver fet.
Al còmic surten llocs de l’Eixample, Sant Antoni, Gràcia i Sant Andreu.
En resum, es tracta d’un còmic de misteri que porta una reflexió sobre els perills de la privacitat a les xarxes socials.

kmmnovgraf

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.