Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Biblioteca Horta-Can Mariner, Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró, Escriptura creativa, General, LLetres joves-HG, Novel·la barcelonina, Poesia, Premis literaris, Teatre

Lletres Joves H-G: Poesia 2018

17 juliol 2018 Sense Comentaris

Una nova edició del Lletres Joves, una nova oportunitat per a la teva creativitat.

Les inscripcions a aquest concurs literari , que enguany ja va per la 3a edició, estaran obertes de l’1 de maig al 15 de setembre i tindran una nova categoria: l’Slam

Dins de cada categoria, hi haurà cinc modalitats: microteatre, poesia, slam, relat barceloní i relat de gènere negre. Cada biblioteca es farà càrrec de la modalitat que es correspon a la seva espelialització:

  • Biblioteca Guinardó- Mercè Rodoreda, poesia i Slam.
  • Biblioteca del Carmel-Juan Marsé, relat barceloní.
  • Biblioteca Horta-Can Mariner, microteatre.
  • Biblioteca Montbau-Albert Pérez Baró, relat de gènere negre.

El certamen constarà , com sempre, de dues categories: 16 i 17 anys i de 18 a 25 anys, que es poden presentar a qualsevol de les modalitats.

Els premis són sucosos, van des de una tauleta i un curs/taller de creació literària, el més joves, i fins a  700€ i un curs/taller de creació literària pels més crescudets.

Els treballs han de complir, entre d’altres, les següents característiques:

  • Estar ambientats a Barcelona, i ha d’aparèixer alguna referència al Districte d’Horta-Guinardó (a través d’escenaris, carrers, barris, llocs emblemàtics, personatges o qualsevol altre element).
  • Estar escrits en català o castellà.
  • Treballs inèdits i originals.
  • No poden haver estat premiats anteriorment en un altre concurs literari.

El Jurat estarà format per representants culturals i institucionals del Districte d’Horta-Guinardó i personalitats especialistes en les diferents categories del concurs.

Les bases les trobaràs en aquest enllaç:

https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2018/04/25131540/lletres-joves18-bases-cat2.pdf

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.