Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Concert en sol major

9 juliol 2018 Sense Comentaris

Concert en sol major/Jordi Sierra i Fabra. Barcelona: La Galera, 2013

Jordi Sierra i Fabra és un escriptor nascut a Barcelona l’any 1947.És un autor prolífic ja que ha escrit quasi 400 obres, ha estat traduït a 25 idiomes i ha guanyat molts premis literaris. A més, ha estat periodista musical.

Concert en sol major és una novel·la juvenil escrita l’any 2013. El protagonista és Daniel Armangué Banks, un noi de 12 anys, que s’escapa del hotel on està amb la seva mare per tornar a la seva antiga casa a Barcelona i donar una volta a la seva ciutat natal. Passejant per la Rambla se sent atret per un music de carrer que toca el violí i es fan amics.

Els escenaris de la novel·la són Eixample i Ciutat Vella.

Finalment, us donem un petit tast del llibre:

“(…) Es va preguntar com podia ser que en tan poc temps, tot just uns quants anys, s’hagués oblidat de la seva ciutat, del lloc on havia nascut. S’esforçava a identificar-ne els carrers i les avingudes, a buscar pel calaix dels records alguna cosa que el situés allà al mig, però no sén sortia. De fet, tret d’aquesta sensació de familiaritat, que no sabia si era natural o forçada, Barcelona li semblava com la majoria de ciutats que visitava per primera vegada. I havia de ser diferent. Necessitava que fos diferent.”

 

Concertsolmajor

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.