Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… No n’estiguis tan segur

4 juny 2018 Sense Comentaris

 

No n’estiguis tan segur/Lluís Llort. Barcelona: Alrevès, 2016

Lluís Llort és un escriptor i periodista nascut l’any 1966. Ha publicat novel·la i narrativa per adults, per a joves i per a nens. També ha estat guionista per televisió. Com a periodista, treballa per al diari El Punt Avui en temes de cultura.
No n’estiguis tan segur és la seva desena novel·la. El llibre comença amb la troballa d’un home jove assassinat en una oficina de l’Eixample. L’encarregat d’investigar el cas és el Mosso d’Esquadra Jaume Fuentes. En un primer moment hi ha indicis que el culpable és Halil Chahid, que viu al Raval, però de mica en mica el cas s’anirà complicant i haurà esdeveniments inesperats.
La novel·la es desenvolupa principalment en Ciutat Vella i Eixample, i en menor mesura en les Les Corts, Sants-Montjuïc, Gràcia, Sarrià-Sant Gervasi i el Guinardó.
Finalment, us oferim un petit fragment del llibre:
“El Baraka es va aturar en un banc del passeig Picasso, per agafar aire. Ara sí. Havia travessat el Raval, el barri Gòtic, Santa Caterina i el Born i feia estona que era conscient que cridava més l’atenció corrent que si anés caminant amb tranquil·litat. No calia ni anar a pas lleuger, la policia potser ni el buscava…encara. D’altra banda, per molt que corregués no aconseguiria allunyar-se del que acabava de viure. Se li havia adherit a la pell. Posar-hi distància física no faria gaire servei, potser només la distància del temps ho aniria fent marxar, com l’aigua s’endú el sabó sota la pluja.”

Nonestiguistansegur

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.