Inici » Destacat, General, Lectors, Novetat

El lector opina

2 juny 2018 Sense Comentaris

9788479538828El placebo eres tú / Joe Dispenza. Barcelona : Urano, 2017. ISBN 9788479538828

Desarrolla tu cerebro, el primer llibre que vaig llegir de Joe Dispenza, em va conscienciar de les nostres capacitats intel·lectuals i físiques gràcies a la plasticitat del cervell. Quan va caure a les meves mans el seu darrer nou títol, El placebo eres tú, la seva lectura em va a tornar a atrapar.

L’autor ens endinsa dins les tècniques de meditació com a eina per a superar malalties, el dolor o els nostres conflictes vivencials. I és per mitjà de casos reals, que Dispenza ens explica com els seus pacients arriben a resultats que la medicina clàssica no s’explica o no pot aconseguir. El quid de la qüestió i la possible explicació sembla ser que es situa en el camp de la física quàntica: a través de les tècniques de meditació podríem ser capaços de modificar quelcom en les estructures moleculars del nostre organisme i fer canvis que ens ajudin a millorar. Partint de què en la física quàntica pràcticament tot és energia subatòmica on la matèria ocupa un lloc infinitesimal, nosaltres, fent meditació, podem arribar a interferir en l’àmbit quàntic i, conseqüentment, provocar curacions miraculoses des del punt de vista de la medicina tradicional.

Joe Dispenza, com a neuròleg i terapeuta ens diu que estem atrapats dins el nostre cos i condicionats pel nostre entorn: el cos és un tirà sobre el nostre cervell i el nostre entorn extern ens força a actuar en una determinada direcció. Per això, l’autor ens convida a prendre consciència de la nostra veritable situació i, mitjançant tècniques de meditació i volició, prendre la nostra pròpia via de com volem ser i què volem fer, com si es tractés d’una qüestió de la nostra llibertat de decisions i de la nostra única responsabilitat.

Martí Sala

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.