Inici » Aniversaris, Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Monogràfics, Novetat

La BAB recomana… Ana Briongos: 50 anys de literatura i viatges

7 abril 2018 Sense Comentaris

Fa cinquanta anys que Ana Briongos va sortir per primera vegada cap a l’Àsia.

Amb aquesta avinentesa Editorial Laertes ha reeditat els seus llibres basats en l’experiència vital i personal d’aquesta autora barcelonina.

Ben documentats, amens i emocionants, l’Ana ha escrit sobre l’Afganistan (Un hivern a Kandahar), Iran (La cova d’Alí Babà i Negre sobre Negre) i l’Índia (¡Esto es Calcuta!). Llibres que són avui referència per a viatgers i aficionats a la literatura de viatges. Us recomenem molt la seva lectura.

Los caminos del mundo son una escuela donde se templa el espíritu y se afianza la tolerancia y la solidaridad. Se aprende a dar y a recibir, a mantener las puertas abiertas de la casa y del espíritu y sobre todo a compartir. Se aprende a disfrutar de lo poco, a valorar lo que se tiene, a ser feliz en la austeridad y a festejar la abundanciar’
(Ana M Briongos. Negro sobre negro. Laertes ediciones)

dav

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.