Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a …. Cristina Fallarás

12 març 2018 Sense Comentaris

Hem volgut aprofitar que al mes de març es celebra el Dia Internacional de les Dones per que el llibre que comentem aquest mes estigui escrit per una escriptora. L’autora escollida ha estat la escriptora i periodista aragonesa Cristina Fallaràs, de la qual comentarem la novel·la  Las niñas perdidas, llibre que va guanyar el premi LH Confidencial de Novel·la Negra 2011.

El llibre comença quan Victoria González, detectiu embarassada rep l’encàrrec de cercar dues nenes desaparegudes, una de les quals apareix morta. De la mà de Victoria coneixerem la cara obscura d’una Barcelona molt allunyada de la ciutat aparador que es pretén vendre. Per saber-ne més us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

La sessió tindrà lloc el dimarts 13 de març a les 19 hores a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé.

Com sempre us desitgem una feliç lectura, i us animem a participar en el club per conèixer Barcelona mitjançant les novel·les que parlen d’ella.

 

Cristina-Fallarás

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.