Inici » Activitats, Destacat, Poesia

Club de lectura de poesia. Salvador Espriu

4 gener 2011 Sense Comentaris

Fitxa de lectura de Salvador EspriuContinuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La propera trobada serà el dimarts 18 de gener a les 19hr. (Recordeu que cal inscripció prèvia.)

Es comentarà la lectura que s’ha realitzat sobre la “Antología” de Antonio Machado, i us lliurarem el proper llibre del Club, “La pell de brau” del poeta Salvador Espriu (1913-1985).

Espriu és un dels escriptors més significatius de la postguerra i un dels poetes catalans més importants. Tot i que es dóna a conèixer com a narrador, la seva incursió tardana en la poesia no és cap obstacle per aconseguir un ràpid reconeixement, no només dins les lletres catalanes sinó dins la literatura universal.

Esperem els vostres comentaris i aportacions sobre les lectures que us acompanyen aquests dies!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.