Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat, Premis literaris

Finalistes Premi Òmnium Cultural a la millor novel·la en llengua catalana de l’any

17 febrer 2018 Sense Comentaris

Òmnium Cultural ha creat el Premi a la Millor Novel·la en Llengua Catalana de l’Any per augmentar el coneixement i prestigi de la literatura catalana dins i fora del propi àmbit cultural i el nombre de lectors.

premi_omnium_capcaleraDotat amb 20.000 euros directes per a l’autor i una campanya de difusió, el premi vol reconèixer, anualment, la millor novel·la publicada originalment en llengua catalana i fer difusió entre el públic.

Un comitè de selecció va fer una primera tria entre totes les novel·les publicades. A partir d’aquesta, un jurat independent format per professionals de prestigi dins l’àmbit acadèmic i la crítica literària, escollirà. En aquesta primera edició, el comitè de selecció està format per Carme Fenoll, bibliotecària; Olga Federico i Mireia Perelló, llibreteres; i Bernat Puigtobella, crític literari.

Us recomenem la lectura d’aquestes obres finalistes. Si cliqueu l’enllaç del títol podeu llegir la seva sinopsi.

Més informació dirigiu-vos al web o al personal de Biblioteca. Mooolt bona lectura!

fm155estranys   portada___201706091510   img.php

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.