Inici » Destacat, General, Monogràfics, Novetat

Diada de Sant Jordi a l’Ateneu

21 abril 2018 Sense Comentaris

©fotografia arxiu AB

LAteneu Barcelonès i l’Escola d’Escriptura celebrem la Diada de Sant Jordi amb jornada de portes obertes i diverses activitats.

Enguany es podran visitar els diversos espais del Palau Savassona, participar a la lectura pública al jardí, assistir a la presentació de l’obra “Índex” de l’artista Ignasi Aballí o fer de públic a l’emissió en directe de Ràdio Estel, amb entrevistes a escriptors i actuacions en directe.

banner_concurs_bookface

Conscurs Bookface Instagram amb l’etiqueta #SantJordiAB. Hi ha diversos premis. Més informació.

Podeu visitar la instal·lació corresponent a la mostra Biblioteques insòlites, organitzada per l’Arts Santa Mònica. Intervenció de l’artista Enric Farrés a l’espai modernista de la Biblioteca.

Plafó_llibres_alumnat_curs_2017_18_Escola-dEscripturaDescobreix la selecció de llibres de l’associació d’editorials independents “Llegir en català”, a l’entrada de carruatges i, a la Rambla, parada dels llibres publicats per l’alumnat i el professorat de l’Escola d’Escriptura.

A més, totes les persones que us feu sòcies de l’Ateneu durant la setmana de Sant Jordi, us estalviareu la quota d’ingrés. Aprofita la promoció i BONA DIADA!

 rosa flor sant jordirosa flor sant jordi rosa flor sant jordirosa flor sant jordi rosa flor sant jordi

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.