Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina amb Pablo Martín Sánchez

12 febrer 2018 Sense Comentaris

El dimarts 13 de febrer tindrem una sessió especial del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina a les 19 hores , ja que tindrem el plaer de rebre Pablo Martín Sánchez amb el qual conversarem sobre la seva darrera novel·la Tuyo es el mañana i altres temes que puguin sortir.

Pablo Martín Sánchez és un escriptor nascut a Reus l’any 1977. Tot i que va intentar ser actor, al final és va dedicar a la literatura. A més d’escriptor és lector, corrector, traductor i llibreter i professor de novel·la a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha publicat el llibre de relats Fricciones i les novel·les: El anarquista que se llamaba como yo (2012) i Tuyo es el mañana(2016).

Tuyo el el mañana es una novel·la en la qual s’expliquen els successos que li passen el dia 18 de març de 1977, data de naixement del autor, a una nena de 12 anys que pateix assetjament escolar, un empresari, una universitària que té una relació amb el seu professor, un gos, un fetus i un quadre. Es tracta d’una novel·la que ens parla de la Transició. Per saber-ne més us oferim la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

Us esperem i com sempre us dessitgem una feliç lectura!!

 

M79MARTIN_SANCHEZ_2 (Copiar)--644x362

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.