Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a…. Xavier Benguerel

8 gener 2018 Sense Comentaris

La primera sessió de l’any del Club de lectura de Novel·la Barcelonina tindrà lloc el dimarts 9 de gener i la dediquem a un llibre que ens parla del final de la Guerra Civil: Els vençuts de Xavier Benguerel, escriptor català que va néixer a Barcelona l’any 1905 i va morir el 1990. Va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes l’any 1988. Els vençuts va ser una novel·la publicada l’any 1969 i és una actualització de la novel·la Els fugitius publicada el 1956, en la que el autor va novel·lar el seu exili. Com el seu nom indica, el llibre ens parla de la gent que va perdre la Guerra Civil i com va ser la seva fugida i el seu exili.

Per saber-ne més, us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

Us desitgem un feliç any 2018 ple de  bones lectures !!!

 

benguerel-150x150

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.