Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

“La ciutat cansada” de Maria Cabrera [activitat cancel·lada]

22 novembre 2017 Sense Comentaris

[Aquesta activitat ha estat ajornada per malaltia. Aviat comunicarem la nova data]

La poeta gironina Maria  Cabrera Callís visitarà la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda el proper dijous dia 30 de novembre, a les 19h, per presentar La ciutat cansada, obra amb què va guanyar el darrer Carles Riba de poesia. L’acompanyarà el periodista i escripor Albert Lladó.

La ciutat cansada  (Proa, 2017) és el tercer poemari de Maria Cabrera. Abans va publicar Jonàs (Premi Amadeu Oller per a joves autors inèdits; ed. Galerada, 2004) i La matinada clara (Accent, 2009). També va participar en l’antologia Ningú no ens representa. Poetes emprenyats (Setzevents, 2011).

Per anar obrint boca, us proposem la lectura de dues entrevistes, la d’Antoni Pons a El Temps, i la de Monserrat Serra a Vilaweb, així com un parell de vídeos on podeu veure Bikimel i Sílvia Pérez Cruz musicant poemes de Maria Cabrera.

Us esperem!

Bikimel canta “Jonàs”.

Sívia Pérez Cruz interpreta “Pare meu”.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.