Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Emprenyades

24 novembre 2017 Sense Comentaris

Bea Cabezas és una escriptora i periodista nascuda a Barcelona l’any 1976. Col·labora amb mitjans com la revista El Temps i el diari Ara. Ha publicat 4 novel·les: El monestir de les ombres (2008), La ciutat vertical (2010), amb la qual va guanyar el premi Carlemany, Emprenyades (2013) i La nit abans (2017)
Emprenyades és la historia de quatre noies que están embarassades: Laura, que ha de fer front a la gelosia de la Júlia, filla de l’exdona de la seva parella; Emma, que no sap com comunicar l’embaràs a la seva feina; Silvia, que descobreix la infidelitat del seu home; i finalment, Rita, que vol ser mare soltera però acaba coneixent el Dani, un noi que li agrada molt.
La novel·la es desenvolupa principalment al barri de Gràcia i també hi ha referències a Ciutat Vella i Eixample.
Per acabar, us oferim un petit fragment de la novel·la:

Gràcia era condició obligatòria, si no els nens havien d’empadronar-se amb la iaia Rosa i el Toni no volia donar aquest poder a la mare de la seva exdona. A la Laura també li agrada el barri. Ha viscut des que va néixer, primer amb els pares, després amb dues companyes de la facultat i ara amb el Toni i els seus fill intermitents. El David i la Júlia viuen amb ells una setmana sí, una setmana no. I a ella ja li està bé. Almenys, de momento. Se’ls estima.

61155TbufiL

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.