Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a….Mercedes Abad

11 desembre 2017 Sense Comentaris

El dimarts 12 de desembre a les 19 hores tindrà lloc la tercera sessió del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina. El llibre que comentarem serà Media docena de robos y un par de mentiras de l’escriptora i periodista barcelonina Mercedes Abad. El llibre recull 12 relats curts, que l’escriptora diu haver copiat d’ autors famosos i acaba amb la confessió de dues petites mentires, tal com diu el títol. L’objectiu final és una reflexió sobre el plagi i l’art. Per saber-ne més us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura i us invitem a que us uniu al Club ja que encara tenim places disponibles.

 

 

25046_1

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.