Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat

Lliurament de premis del concurs Lletres Joves HG

16 novembre 2017 Sense Comentaris

Laia Pujol amb Màrius Serra

El proper dimarts 21 de novembre, a les 19h, tindrà lloc el lliurament de premis del concurs literari Lletres Joves HG, organitzat pel Districte d’Horta-Guinardó i  les quatre biblioteques públiques del districte.

Enguany l’acte se celebrarà a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, i, a més del lliurament de premis, comptarà amb la participació de la companyia TransTorners, i les actuacions de la cantautora Raquel Lua, que posarà música als poemes guanyadors de l’edició de l’any passat, i el grup Joves dels Lluïsos, que representarà l’obra Sóc puta, i què?, de Laia Pujol, guanyadora del primer premi Lletres Joves 2016 en la categoria de microteatre.

L’acte, obert a tot el públic, tindrà lloc el dimarts 21 de novembre, a les 19 h, a la biblioteca El Carmel-Juan Marsé, carrer de la Murtra, 135.

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.