Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat

Lliurament de premis del concurs Lletres Joves HG

16 novembre 2017 581 views Sense Comentaris

Laia Pujol amb Màrius Serra

El proper dimarts 21 de novembre, a les 19h, tindrà lloc el lliurament de premis del concurs literari Lletres Joves HG, organitzat pel Districte d’Horta-Guinardó i  les quatre biblioteques públiques del districte.

Enguany l’acte se celebrarà a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, i, a més del lliurament de premis, comptarà amb la participació de la companyia TransTorners, i les actuacions de la cantautora Raquel Lua, que posarà música als poemes guanyadors de l’edició de l’any passat, i el grup Joves dels Lluïsos, que representarà l’obra Sóc puta, i què?, de Laia Pujol, guanyadora del primer premi Lletres Joves 2016 en la categoria de microteatre.

L’acte, obert a tot el públic, tindrà lloc el dimarts 21 de novembre, a les 19 h, a la biblioteca El Carmel-Juan Marsé, carrer de la Murtra, 135.

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.