Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del club de lectura de novel·la barcelonina amb Jordi de Manuel

13 novembre 2017 Sense Comentaris

El 14 de novembre  tindrem el plaer de conversar amb Jordi de Manuel sobre la seva obra en una sessió oberta per tothom que ens vulgui acompanyar del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina a la Sala d’Actes de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé a les 19 hores.

Jordi de Manuel és un professor i escriptor nascut a Barcelona l’any 1962. Va estudiar Biologia a la Universitat de Barcelona, on es va doctorar en Ecologia. Treballa a les aules de secundària des de 1986. Ha publicat molts articles en l’àmbit científic. En l’àmbit literari, es el creador de la sèrie de novel·les protagonitzades per l’inspector Marc Sergiot. Les seves novel·les han guanyat diversos premis, de les quals destaquem: Disseccions (Premi Lector de l’Odissea 2001), Cabells porpres (Premi Calders de Literatura Catalana 2002),Mans lliures (Premi Ictineu 2010) i La decissió de Manperel (Premi Pin i Soler Ciutat de Tarragona 2013 i Premi Ictineu 2014)

El llibre que comentarem serà L’olor de la pluja, una barreja entre novel·la negra i ciència-ficció, que ens mostra Barcelona en un futur no molt llunyà castigada per la sequera. Pinkhas Lubens, un cientific israelià té un treball que analitza les causes d’aquesta situació i vol col·laborar amb Arnau Salord, un cientific català que té estudis en la mateixa línea. El problema arriba quan Lubens mor en estranyes circumstàncies i el cas és assignat al inspector Marc Sergiot. Per saber-ne més us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura i us animem a que formeu part del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina, ja que encara tenim places lliures.

 

JordideManuel

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.