Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: Novetats novel·la barcelonina. Tardor 2017

3 novembre 2017 Sense Comentaris

Les novetats de novel·la barcelonina de tardor han arribat a la biblioteca i podeu consultar la guía en el següent enllaç.Volem destacar cinc novel·les: Pétalos de aceroPunt de fuga, Temps de rates,Mitja vida i Tuy0 es  el mañana

La primera novel·la que us recomanem és Pétalos de acero de José A. Bonilla, novel·la steampunk  que està ambientada a l’Exposició Universal de 1888 on un detectiu nord-americà i dos rellotgers catalans desplaçats des de París han d’investigar uns atemptats que es produeixen a Barcelona.
Albert Gil és un dels components de la banda mod Brighton 64 i ha escrit tres novel·les. La seva darrera novel·la és Punt de fuga que ens conta la historia d’Esperança, una noia que assisteix a una trobada d’antics companys d’universitat on espera retrobar-se amb un antic amor.
Amb l’aval d’haver guanyat el premi Crims de Tinta ens arriba Temps de rates, del periodista i escriptor Marc Moreno, que és la historia d’Eloi un jove que es veu embolicat en un afer de tràfic de drogues a la Verneda.

Una altra novetat premiada, en aquest cas amb el Premi Nadal és Mitja vida de Care Santos on veurem l’evolució de cinc noies des dels anys 50 fins als 80, les vides de les quals queden marcades per l’època que els ha tocat viure.
Finalment, us recomanem una novel·la que llegirem al Club de lectura de Novel·la Barcelonina, Tuyo es el mañana de l’escriptor Pablo Martín Sánchez, en la qual l’autor ens explica els fets històrics que van succeir el dia de la seva data de naixement, el 18 de març de 1977.
Esperem que us agradin les novel·les i que gaudiu d’una feliç lectura!

NBtardor

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.