Inici » Autor del mes, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Sebastià Alzamora, poeta del mes

19 setembre 2017 Sense Comentaris

Sebastià Alzamora (Llucmajor, Mallorca, 1972). Escriptor mallorquí, compagina la creació literària amb tasques acadèmiques i de gestió cultural: “em guanyo la vida escrivint, en mitjans de comunicació i llibres. I també he tengut la sort que els meus llibres, tot i que no són best-sellers, es venen bé i han estat traduïts a altres idiomes

Forma part del nucli generacional anomenat “Els Imparables“, conjuntament amb Hèctor Bofill i Manuel Forcano. Part de la seva obra poètica ha estat aplegada en antologies conjuntes. Com a narrador és autor de diverses novel·les i algun assaig i, també participa amb relats breus en diversos volums col·lectius.

També és col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació i en múltiples revistes científiques i culturals, com Serra d’OrLlucEl mirallEl TempsAvui, Ara, Diari de BalearsDiario de MallorcaEl Món o Catalunya Ràdio.

Sebastià Alzamora després de quinze anys vivint a Catalunya, el 2010 va tornar a Mallorca. Coincidint amb l’arribada de la crisi i poc després amb l’arribada al govern de Bauzá, a qui tan ha criticat.

Ha rebut diversos premis:

Llibres de poesia que ha escrit i pots trobar a les Biblioteques de Barcelona:

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.