Inici » Autor del mes, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Sebastià Alzamora, poeta del mes

19 setembre 2017 1.226 views Sense Comentaris

Sebastià Alzamora (Llucmajor, Mallorca, 1972). Escriptor mallorquí, compagina la creació literària amb tasques acadèmiques i de gestió cultural: “em guanyo la vida escrivint, en mitjans de comunicació i llibres. I també he tengut la sort que els meus llibres, tot i que no són best-sellers, es venen bé i han estat traduïts a altres idiomes

Forma part del nucli generacional anomenat “Els Imparables“, conjuntament amb Hèctor Bofill i Manuel Forcano. Part de la seva obra poètica ha estat aplegada en antologies conjuntes. Com a narrador és autor de diverses novel·les i algun assaig i, també participa amb relats breus en diversos volums col·lectius.

També és col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació i en múltiples revistes científiques i culturals, com Serra d’OrLlucEl mirallEl TempsAvui, Ara, Diari de BalearsDiario de MallorcaEl Món o Catalunya Ràdio.

Sebastià Alzamora després de quinze anys vivint a Catalunya, el 2010 va tornar a Mallorca. Coincidint amb l’arribada de la crisi i poc després amb l’arribada al govern de Bauzá, a qui tan ha criticat.

Ha rebut diversos premis:

Llibres de poesia que ha escrit i pots trobar a les Biblioteques de Barcelona:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.