Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

NOVA TEMPORADA DEL CLUB DE LECTURA DE NOVEL·LA BARCELONINA

25 setembre 2017 Sense Comentaris

Arriba setembre i tornem a començar una nova temporada del Club de lectura de Novel·la Barcelonina a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé. El conductor de les sessions continuarà essent Mario Catelli.
La primera lectura que comentarem serà El gran golpe del gàngster de Barcelona escrita per Lluc Oliveras, que recull les experiències en el món de l’hampa de Dani el Rojo. La següent sessió tindrem la visita d’una de les veus més interessants de la literatura negra en llengua catalana: Jordi de Manuel, que va crear la saga de novel•les del inspector Sergiot, de la qual comentarem L’olor de la pluja. Acabarem el 2017 llegint el llibre de contes Media docena de robos y un par de mentiras de Mercedes Abad. Estrenarem el 2018 llegint el llibre Els vençuts de Xavier Benguerel. La següent novel•la a comentar serà Tuyo es el mañana de Pablo Martín Sánchez que ens narra els successos del 18 de març de 1977 des del punt de vista de sis persones. Per març llegirem la inquietant novel•la negra Las niñas perdidas de Cristina Fallaràs. Un llibre on es parla d’un episodi de la Guerra Civil en el qual el Komitern va donar ordre de cremar Barcelona abans de l’entrada de les tropes nacionals és la novel•la de Guillem Martí: Cremeu Barcelona!. I per acabar la temporada llegirem Quiet, un llibre emotiu on Marius Serra explica la seva experiència com a pare d’un fill que pateix una encefalopatia.
Esperem que la selecció de lectures us agradi. Si és així,us animem a que us apunteu al club, ja que encara tenim places lliures. Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!!

collageCLUB2017

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.