Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Espai Barcelona, General, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana… Barcelona camina. Passejades històriques per Barcelona

18 agost 2017 Sense Comentaris

Ara que estem a l’estiu, els dies són més llargs i molta gent disposa de temps lliure com a conseqüència de les  vacances us volem proposar la lectura de “Barcelona camina. Passejades històriques per Barcelona” que ens proposa una sèrie d’itineraris per diferents barris, encara que destaquen sobretot els dels districtes de Ciutat Vella i Eixample. Cada itinerari té una mateixa estructura: explicació del tipus de carrers pels quals fem la ruta, l’itinerari amb comentaris històrics, un poema que fa referència al lloc comentat i finalment un fragment de la Carta Internacional per caminar.
Josep M. Vilarrúbia-Estrany és mestre i pèrit mercantil nascut a Barcelona l’any 1957. Ha impartit classes d’Història de Catalunya i de Costums i Tradicions, organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat i actualment imparteix classes d’història organitzades per l’Associació Conéixer Catalunya.

Presentacio-del-llibre-Barcelona-Camina_large

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.