Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Monogràfics, Novel·la barcelonina, Novetat, Premis literaris

Premi Llibreter 2017

15 juliol 2017 Sense Comentaris

El Premi Llibreter és un guardó, organitzat pel  Gremi de Llibreters de Catalunya atorga cada any el Premi Llibreter amb l’objectiu de destacar i reconèixer la qualitat i la significació de determinats títols per afavorir-ne la difusió mitjançant la seva promoció a les llibreries.

premis-Llibreter-2017Els títols guardonats en aquesta edició han estat els següents. En la modalitat de literatura catalana, Els estranys, òpera prima de Raül Garrigasait (publicada per Edicions de 1984). En el capítol d’obres escrites en altres llengües, el premiat ha estat Estirpe, de l’italià Marcello Fois, traduït per Francisco Álvarez i publicat per Hoja de Lata. Finalment, en la categoria d’àlbum il·lustrat, ha sobresortit El banc blau, d’Albert Asensio (publicat per Babulinka en català i castellà).

Podeu demanar la reserva o la proposta de compra d’aquests a Biblioteca.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.