Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Recomanem… Feliu Formosa a “Reduccions”

22 juny 2017 Sense Comentaris

Avui us recomanem el darrer número d’una revista que no podem celebrar prou. Hem passat manta vegades davant l’expositor de novetats de poesia i no ens hem adonat, fins avui, que a la coberta del número 108 de la revista Reduccions qui ens somriu no és altre que el poeta, dramaturg i traductor Feliu Formosa, dibuixat per David Serra Alberch.

El que ens ha passat amb l’expositor ens pot passar qualsevol dia al catàleg del fons de biblioteques públiques: el contingut de la revista no està -ara per ara- buidat al catàleg, de manera que, si hi cerqueu obres o estudis sobre Formosa, no recuperareu aquest volum, dedicat al poeta en ocasió del seu 80è aniversari, i coordinat per Ramon Farrés.

El volum inclou poemes inèdits de Formosa, dotze tankes sota el títol “Per lentes vies”, i també deu poemes d’Else Lasker-Schüller (1869-1945) traduïts per ell (probablement un avançament d’El meu piano blau, que Formosa ja anunciava l’any passat).

La secció d’estudis i comentaris inclou treballs de Josep M. Sala Valladura (“El fet poètic segons Feliu Formosa”, de Ramon Farrés (“Feliu Formosa: poeta traductor, traductor poeta), i “Vida i poesia” , un “repàs a la meva obra”, del mateix Formosa. El volum també inclou un treball d’Enric Sòria: “Vista des del  pont”, a propòsit de Centre de brevetat.

Per saber-ne més:

Obres de Feliu  Formosa al fons de biblioteques

Us deixem amb aquest enregistrament de Formosa als Dilluns de poesia de l’Arts Santa Mònica:

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.