Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Guia de lectura de la Setmana de la Poesia de Barcelona

9 maig 2017 Sense Comentaris

Un any més la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda participa a la Setmana de la Poesia de Barcelona acollint un acte -ens visita la poeta Olvido García Valdés– i elaborant la guia de lectura de la Setmana.

Com altres anys, la Setmana s’obre amb el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals, i es clou al Palau de la Música, amb la 33a edició del Festival Internacional de Poesia de Barcelona. Durant la setmana del 10 al 16 de maig tindreu ocasió d’escoltar Ana Blandiana, Àlex Susanna Olvido García Valdés, Erri de Luca, o Luis García Montero, que recordarà García Lorca acompanyat de José Mercé. Poetes joves compartiran escenari amb veus consagrades, i hi haurà ocasió de  recordar la poesia de músics com John Coltrane, Leonard Cohen, Bob Dylan o Lou Reed.

El que trobareu a continuació és una tria de llibres i discos disponible a les Biblioteques de Barcelona, pensada perquè us acompanyi durant la Setmana i us faciliti la lectura de les descobertes que ben segur fareu aquests dies.

No es tracta d’un llistat exhaustiu ni de les obres ni dels actes de la Setmana. Consulteu el programa complet al web oficial de Barcelona Poesia.

Esperem que gaudiu de la Setmana i compartiu amb nosaltres les vostres lectures.

Guia de la Setmana de Poesia de Barcelona 2017.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.