Inici » Autor del mes, Destacat, Novetat

Autor del mes: Miquel-Lluís Muntané I

10 desembre 2010 Sense Comentaris

Nascut a Barcelona el 1956. Sociòleg, periodista i escriptor, i professor a l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona. És autor d’obres de narrativa, poesia, assaig i teatre, i de diverses traduccions del francès. S’ha dedicat professionalment a la docència, a activitats editorials i a la gestió cultural. És president de l’Associació de Crítics i Comentaristes Musicals de Catalunya i membre del Consell de Cultura de Barcelona. Expresident de la Federació Catalana d’Associacions UNESCO, També és patró, directiu o assessor a diverses fundacions i associacions culturals i col•laborador habitual a diferents mitjans de comunicació, el portal Viu la poesia i a la revista infantil Tretzevents. L’any 1980 va fundar i dirigir la revista Saba poètica. Recentment ha surtit al mercat el llibre La hiedra obstinada (Ediciones de la Discreta, 2010) on A. López Navia, José Antonio Arcediano i Antonio García Lorente han traduït al castellà dos dels seus poemaris

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.