Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina amb Juan Miñana

8 maig 2017 Sense Comentaris

El dia 9 de maig a les 19 hores tindrem el plaer de rebre a l’escriptor Juan Miñana a la Sala d’Actes de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé en una sessió especial del Club de lectura de Novel•la Barcelonina oberta a tothom que vulgui venir.
Juan Miñana és un escriptor nascut a Barcelona l’any 1959. Ha escrit el llibre en prosa poètica Vespre de festa (1979) i les novel•les La claqué (1986), El Jaquemart (1991), La playa de Pekín (1996), Noticias del mundo real (1999), Hay luz en casa de Publio Fama (2009), que vam llegir amb anterioritat al club, i finalment El cielo de los mentirosos (2016).

El protagonista d’aquest darrer llibre és Pompeyo Gener “Peius”, un personatge de la societat barcelonina de finals del segle XIX i principis del segle XX caracteritzat per la seva erudició i el seu enginy per inventar històries, optimisme vital i defensa d’idees positivistes. Malauradament Peius es troba molt malalt al hospital i per això la seva amiga Chelo li demana al poeta Xavier Viura que s’ocupi de fer la seva biografia, tasca que va abandonar en el passat.

Per saber-ne més us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona.

Us esperem i com sempre us desitgem una feliç lectura!!!

 

juan-minana-1

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.