Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, General, Poesia

Bertsolaris a la Mercè Rodoreda, amb Miren Artetxe

2 maig 2017 Sense Comentaris

Aquest dijous teniu l’ocasió d’apropar-vos a la Biblioteca del Guinardó per conèixer d’aprop la literatura oral en euskera. Ens hi guiarà Miren Artetxe (Lasarte, 1985), bertsolari, filòloga i investigadora de l’oralitat en la cultura basca, que va guanyar el premi Lizardi el 2004.

Aquí la teniu en una actuació recent. L’assistència de públic corpren:

 

Aquesta activitat forma part del cicle temàtic Lletres basques de Biblioteques de Barcelona.  Des de fa dècades, a Barcelona tenim una bona mostra d’activitats culturals i literàries basques, com el festival Literaldia, el fons basc de la Biblioteca Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles i aquest mateix cicle, que posa a l’abast de tothom la possibilitat de fer un bon tast de les lletres basques actuals, en maridatge amb les catalanes.

L’accés és lliure i gratuït.

Cicle coordinat pel professorat d’eusquera de la UB, UAB, EOIB i l’Euskal Etxea Barcelona.

Més informació:

Obres sobre la tradició oral a les biblioteques de Barcelona

Guia de lectura del cicle Lletres basques

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.