Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

L’Alquimista: cançons, poemes i textos dramàtics de Josep Palau i Fabre

25 abril 2017 Sense Comentaris

El passat 21 d’abril va ser la data d’inici oficial de l’Any Palau i Fabre, en commemoració del centenari del naixement de l’autor, i que s’estendrà fins al 21 d’abril del 2018, amb un extens programa d’activitats arreu del territori a diferents espais i institucions.

Josep_Palau_i_Fabre_FundacióDes del cicle de poesia  Entre Versos  a Horta -Guinardó ens afegim als actes de celebració del centenari de Josep Palau i Fabre i us oferim un espectacle dramàtic i musical proposat per Ignasi Roda, escriptor, actor, director i pedagog de teatre, cantautor i promotor cultural català, basat en l’obra de l’escriptor barceloní.

Un treball amb deu cançons on s’intercalen Poemes de l’Alquimista i fragments dramàtics de Palau i Fabre.

Les cançons seran interpretades per Joan Berlanga i Ignasi Roda, acompanyats al piano per Josep Anton Garcia.

Us hi esperem!

Dijous 27 d’abril de 2017, 19 h

L’Alquimista: cançons, poemes i textos dramàtics de Josep Palau i Fabre

Sala d’actes Biblioteca BCN. Guinardó-Mercè Rodoreda

Camèlies 76-80. 08024 Barcelona

 

 

Entre versos és un lloc de trobada dels lectors de poesia amb els autors, crítics, estudiosos i artistes que fan de la poesia una experiència única.  La Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda us proposa un cicle literari on compartir la lectura, escoltar noves veus i descobrir  les propostes poètiques més interessants del passat i de l’actualitat.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.