Inici » Activitats, Destacat, Poesia

Club de lectura de poesia. Antonio Machado

7 desembre 2010 2 Comentaris

Continuen les sessions del Club de lectura de Poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, l’espai de tertúlia i debat especialitzat en poesia. La propera trobada serà el dimarts 14 de desembre a les 19hr. (Recordeu que cal inscripció prèvia.)

Es comentarà la lectura que s’ha realitzat sobre la “Antología poética” de Sor Juana Inés de la Cruz, i us lliurarem el proper llibre del Club, “Antología” del poeta andalús Antonio  Machado (1875-1939).

Machado és considerat un dels autors més universals i rellevants de la poesia castellana i la seva obra rastreja  el sentit  d´allò esencial i temporal en homes i paisatges. El seu magisteri i influència són indiscutibles en la poesia del segle XX.

Aquí teniu la fitxa de lectura de Machado.

Esperem els vostres comentaris i aportacions sobre les lectures que us acompanyen aquests dies!

2 Comments »

 • Toni said:

  Us desitjo un feliç i poètic any 2011 i us deixo un regal:

  http://www.youtube.com/watch?v=5yw5E0p3FCI&feature=channel

  en el que podreu sentir el piano del Pascal Comelade i la veu de l’Enric Casasses recitant poemes de la Mercè Rodoreda.

  « … Així es perd una nena, al poble li posen el nom de la nena perduda, i aquella nena es converteix en la patrona del seu poble. Compren una nina gran, la vesteixen de santa, li posen una corona de llautó, la fiquen en una vitrina i la van a visitar i a dur-li flors de tant en tant… »
  Mercè Rodoreda, Viatges i Flors.

 • Biblioteca del Guinardó (author) said:

  Sr.Toni moltes gràcies per la seva aportació, i esperem que els nostres continguts li resultin interessants.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.