Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Espai Barcelona, General, Novetat

La Biblioteca El Carmel-Juan Marsé recomana…. Barcelona open-air escultures

27 març 2017 Sense Comentaris

Moltes vegades quan els ciutadans passegem per la ciutat passem al costat de diverses obres escultòriques sense saber ni a qui pertanyen ni el seu significat. Amb la idea de donar a conèixer les escultures s’ha publicat Barcelona : open-air escultures. Tot i que el  llibre no mostra totes les escultures a l’aire lliure de Barcelona, els autors ens proposen vuit itineraris al llarg de la ciutat i fan una breu ressenya de 158 escultures de diferents estils. L’escultura més antiga que surt al llibre  és El desconsol de Josep Llimona de 1907 i les més modernes són de 1999: L’estatua a Prat de la Riba d’Andreu Alfaro, L’ordre d’avui de Ian Hamilton Finley i Línia de la Verneda de Francesc Torres.
Els textos han estat escrits per Jaume Capó i Aleix Catasús i les fotografies les han realitzat Mihail Moldoveanu i Massimo Piersanti.
En definitiva, es tracta d’un llibre que ens permetrà conèixer millor la nostra ciutat i que ens proposa una sèrie de rutes que es podrien fer durant un dia solellós.

bcnescultrures

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.