Inici » Autor del mes, Destacat, Poesia

Autor del mes: Miriam Reyes (2a part)

16 desembre 2010 Un Comentari

Continuem parlant de Miriam Reyes i la seva obra. Pel que fa a la participació a Festivals i Premis Literaris, Miriam Reyes ha estat dos vegades finalista del premi Tívoli Europa, el 1998 i 2002.El seu  poemari, Bella durmiente (2004) va ser finalista al XIX Premio de Poesía Hiperión.

Miriam Reyes és una poeta amb un món poètic molt personal i a vegades fins i tot desconcertant, però és això, el que resulta segurament atractiu pels seus lectors. La seva obra ha tingut una acollida favorable de la crítica, tant al mercat català i espanyol com també a altres països europeus. Les diverses traduccions, al italià i al portugués han permès que la seva poesia arribi a altres països.

Des de l’any 2000 també treballa amb la imatge vinculada amb la poesia, creant videopoesies i poesies multimèdia, que mostra al públic en nombrosos recitals i exposicions.

A continuació, biblioteques on trobareu els llibres de Miriam Reyes:

Bella durmiente. Madrid : Hiperión, 2004

Desalojos. Madrid : Hiperión, 2008

Espejo negro. Barcelona : DVD, 2001

Aquí podeu veure la pàgina web de l’autora. I també un enllaç amb una entrevista a Miriam Reyes.

One Comment »

  • César said:

    Hola! Miriam Reyes és una de les poetesses que més segueixo. És veritat que té una veu poètica molt personal. Crec que es pot dir que el tema principal dels seus llibres és la dona, i que el tracta des de diferents perspectives, ja sigui la sexualitat, la meternitat, les inquietuts personals o la relació materno filial. Quan llegeixes els seus poemes sovint tens la sensació de que, en ells, s’està buscant a sí mateixa i de que mostren una inquietut vital constant i profunda.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.