Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, Novetat

BAB recomana… Festival MOT de literatura

18 març 2017 Sense Comentaris

El MOT és un festival literari organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot que té com a tret identitari l’excel∙lència en els ponents i les propostes.

festival_MOTCada any s’escull un àmbit temàtic que serveix de fil conductor de l’edició i ofereix una programació d’actes literaris de la mà d’escriptors i intel∙lectuals de referència. Al costat d’aquesta programació, el festival compta amb la complicitat de moltes entitats que fan que cada una de les dues ciutats visqui durant una setmana la literatura a peu de carrer i des de mirades diverses.

El MOT d’enguany és la quarta edició i, entre els dies 23 de març i 1 d’abril, explorarà els usos del passat en la literatura contemporània amb la presència d’escriptors de prestigi internacional. A més de tractar la relació entre novel·la i ciutat, el festival aprofundirà en les històries, trames i arguments que engendren les ciutats i en la seva condició de símbols narratius. “El passat és un dels fils que constitueixen el teixit narratiu d’algunes de les més rellevants veus literàries contemporànies, que indaguen sobre el temps i, molt especialment, sobre la nostra fràgil retenció del passat”, Margarida Casacuberta, comissària del certàmen. 

Informacions extretes del blog i del canal youtube del certàmen, edició 2016

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.