Inici » Activitats, Destacat, Novetat, Poesia

Cicle de poesia:De pensament, paraula i obra.Margarita Ballester

14 desembre 2010 Sense Comentaris

Aquest dijous 16 de desembre de 2010, a les 20 hores.A la sala d’actes de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

RECITAL DE MARGARITA BALLESTER

Continuem amb la 16a edició del cicle de poesia De pensament, paraula i obra.Amb Margarita Ballester, qui recitarà els seus poemes. L’acte serà presentat per Clara Comas.

Margarita Ballester (Barcelona,1942). Impregnada d’aires menorquins, on resideix des de fa deu anys, la seva calma i tendresa es transmeten en cadascun dels seus versos. Poeta i professora d’Història, va estudiar Filosofia i Lletres a Barcelona. El seu primer llibre, L’infant i la mort (1989) va ser mereixedor del premi Rosa Leveroni, més endavant va rebre els Jocs Florals de Barcelona-Viola d’Or i Argent, per l’obra Com un autor inexpert a l’escenari (1994). L’any 2004, va ser guardonada amb el premi Josep Maria Llompart de poesia per l’obra Entre dues espases.

Recordeu que trobareu un dossier amb informació de l’autora (biografia,premis,entrevistes, poesies,etc) a la tauleta que està abans d’entrar a la sala d’actes, el podeu consultar!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.