Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Etapes, Itineraris literaris, Novel·la barcelonina, Novetat

Ruta literària. “Besòs Mar”. Etapa 0

13 gener 2017 Un Comentari

besosTornem a conèixer la ciutat a través d’itineraris literaris basats en novel·les ambientades a Barcelona. Aquest cop la ruta literària la farem seguint l’argument del llibre Besòs Mar de Lluís Bosch i es centrarà en el districte de Sant Martí.
Lluís Bosch és un escriptor i docent nascut a Barcelona l’any 1964. Va iniciar-se en la creació literària amb contes i guions de còmic per la revista Cavall Fort. Ha publicat novel·la juvenil, teatre i les novel·les Les petges invisibles (2007), Aire Brut (2013) i Besòs Mar (2015).
La història de Besòs Mar es desenvolupa a Barcelona i Sant Adrià l’any 2003.Poc abans de la seva jubilació, l’inspector Arsenio Crespo rep una trucada de matinada per ocupar-se del cas d’un home que l’han trobat mort i crucificat a la platja de Llevant. El mort s’ assembla molt a Horacio Baskardo, una persona morta que l’inspector va conèixer al País Basc. Tot el cas implicarà que l’inspector haurà d’enfrontar-se amb el seu passat.

lluisbosch

One Comment »

  • Lluís Bosch Albert said:

    Amics de la Biblioteca Juan Marsé, avui he sabut que vau programar aquesta activitat perquè un amic ho ha vist i m’ho ha fet arribar. EM sap greu no haver-ho sabut abans. Gràcies!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.