Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

8 novembre 2016 Sense Comentaris

Aquest mes de novembre us presentem alguns llibres de poesia que s’han fet esperar, però que finalment teniu al vostre abast a la secció de poesia de la Biblioteca Mercè Rodoreda. S’han fet esperar, per exemple, la Poesía completa d’Idea Vilariño (Lumen, 2016), Neu negra, de Marc Romera (Labreu, 2016) i Mantente firme, de Kate Tempest (La Bella Varsovia, 2016), que us comentàvem fa unes setmanes a Facebook (i a qui hem dedicat la coberta de la guia).

També hem rebut l’Antologia d’emergència (AdiA, 2016) de Ventura Ametller, molt recomanada per un de vosaltres. Destaquem també un llibre del qual se n’ha parlat molt: Los últimos perros de Shackleton (Sloper, 2016), de Ben Clark, de qui potser recordareu una introducció als poetes britànics de la Primera Guerra Mundial que va organitzar la biblioteca ara fa dos anys.

Més noms: Mark Strand (per partida doble: poesia i assaig), Anna Gual, Miquel Àngel Llauger, Marcel Riera, Gilda Guimeras, Innokenti Ánnenski… Aquests i altres els trobareu a la secció de poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Recordeu que també podeu demanar-los a la vostra biblioteca més propera.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.