Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Sessió oberta del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina amb Xavier Bosch

7 novembre 2016 Sense Comentaris

El dia 8 de novembre rebrem al periodista i escriptor Xavier Bosch a la Sala d’Actes de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé en una sessió especial del Club de Lectura de Novel·la Barcelonina oberta a tothom.
Xavier Bosch va néixer a Barcelona l’ any 1967. Com a periodista, ha desenvolupat la seva carrera en diversos mitjans de comunicació de radio, televisió i premsa. Va guanyar el premi Ondes per l’espai humorístic de Catalunya Radio Alguna pregunta més?, que va crear amb Antoni Bassas. Com a escriptor ha estat el creador de la saga de novel•les del periodista Dani Santana composta per Se sabrà tot, Homes d’ honor i Eufòria. Ha guanyat els premis Sant Jordi de 2009 i el premi Ramon Llull de 2015.
El llibre que comentarem és Algú com tu, que comença quan Gina Homs pateix als 9 anys la mort de la seva mare. Ja d’adulta quan marxa de casa coneix Mark Granger i després d’ aquesta trobada s’ interessa pel passat de la seva mare.
Us adjuntem la fitxa-guia elaborada des de Biblioteques de Barcelona
Us esperem i com sempre us desitgem una feliç lectura !!!

 

xavierboschok

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.