Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Joves poetes catalans

25 octubre 2016 Sense Comentaris

foto-wp

En les últimes dècades han aparegut una gran quantitat de poetes d’estètiques molt diverses dins la literatura catalana. Aquests poetes, sovint vinculats a la generació perduda, la del 15-M, han crescut en un món en que la idea de progrés econòmic i social s’està transformant. Contra els procediments de la gran indústria editorial la poesia s’ha desplaçat cap a noves formes de distribució i difusió de la literatura amb el suport de les petites editorials, com Edicions Terrícola, AdiA, 3 i 4, La Breu… i noves llibreries, com Calders, No Llegiu, La impossible o La Odissea, que han donat suport a l’edició independent i als recitals de poesia, a més de l’autodifusió dels autors a través de blocs, xarxes socials i pàgines web.

Des de la biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, i  coincidint amb l’edició de la bibliografia Joves poetes del s. XXI  que ha fet la Generalitat en el marc del 16è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat, hem organitzat, amb els exemplars que disposem,  una exposició de joves poetes que escriuen en català. Passa’t i descobreix les joves promeses.

Si voleu consultar els llibres que tenim a disposició a la nostra sols heu de fer un clic aquí.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.