Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Ignacio Martínez de Pisón

10 octubre 2016 Sense Comentaris

Agafem forces i ens preparem per iniciar una nova etapa del club de lectura de novel·la barcelonina de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé. Aquesta primera sessió tindrà lloc el dimarts 11 d’octubre a les 19 hores a la Sala d’Actes de la nostra biblioteca.

El primer llibre que comentarem serà El día de mañana de Ignacio Martínez de Pisón, novel·la que ha rebut els següents premis: Crítica de narrativa castellana 2011, Premi Ciutat de Barcelona 2012 i Premi Espartaco Setmana Negra de Gijón 2012. La novel·la conta la història de Justo Gil a través de la narració de diferents personatges, des de que emigra a Barcelona des d’Aragó fins que acaba a la Brigada Político-Social. Per saber-ne més us adjuntem l’enllaç de la ressenya feta al Bibarnabloc, bloc de Biblioteques de Barcelona.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!!

 

martinezdepison

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.