Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

Aquest mes llegim a… Ignacio Martínez de Pisón

10 octubre 2016 535 views Sense Comentaris

Agafem forces i ens preparem per iniciar una nova etapa del club de lectura de novel·la barcelonina de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé. Aquesta primera sessió tindrà lloc el dimarts 11 d’octubre a les 19 hores a la Sala d’Actes de la nostra biblioteca.

El primer llibre que comentarem serà El día de mañana de Ignacio Martínez de Pisón, novel·la que ha rebut els següents premis: Crítica de narrativa castellana 2011, Premi Ciutat de Barcelona 2012 i Premi Espartaco Setmana Negra de Gijón 2012. La novel·la conta la història de Justo Gil a través de la narració de diferents personatges, des de que emigra a Barcelona des d’Aragó fins que acaba a la Brigada Político-Social. Per saber-ne més us adjuntem l’enllaç de la ressenya feta al Bibarnabloc, bloc de Biblioteques de Barcelona.

Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!!

 

martinezdepison

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.