Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, General, Novel·la barcelonina, Novetat

NOVA TEMPORADA DEL CLUB DE LECTURA DE NOVEL·LA BARCELONINA

16 setembre 2016 Sense Comentaris

Reiniciem les sessions del club de lectura de novel·la barcelonina de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, que seran conduïdes per  el segon dimarts de cada mes a les 19 hores a la Sala d’Actes de la Biblioteca.
Començarem les lectures amb El día de mañana de Ignacio Martínez de Pisón, que ens conta la història d’un confident de la Brigada Político-Social. La següent sessió serà oberta ja que tindrem el plaer de rebre en Xavier Bosch, amb el qual comentarem la seva novel•la Algú com tu, que tracta sobre l’amor. Després llegirem la novel•la sobre post-guerra Luna lunera de Rosa Regàs. La primera lectura del 2017 serà d’un clàssic de la novel•la barcelonina: La ciudad de los prodigios de Eduardo Mendoza. Seguirem amb una història sobre la immigració, que és Partir de Tahar Ben Jelloun. La propera lectura seran els sempre enginyosos contes de Sergi Pàmies a Si menges una llimona sense fer ganyotes. Continuarem amb una autora cabdal en les lletres catalanes com és Montserrat Roig, de la qual llegirem El temps de les cireres. I la darrera lectura del club correspon a El cielo de los mentirosos de Juan Miñana.
Esperem que aquesta programació sigui del vostre gust. Us informem que encara hi ha places disponibles al club de novel•la barcelonina i us animem a apuntar-vos i participar-hi.
Com sempre, us desitgem una feliç lectura!!

 

collage-clubnb

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.