Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, General, Novetat, Novetats bibliogràfiques, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

1 setembre 2016 Sense Comentaris

Comencem setembre amb llibres nous, com quan anàvem a escola. Ja podeu trobar a la secció de poesia novetats de Pere Gimferrer, Joan Margarit, Laia Noguera, Ángeles Mora, Maiakovski,  Rubén Luzón, Luis Antonio de Villena o Pere Rovira, entre altres.

Podríem destacar-ne d’altres, però aquest cop volem cridar la vostra atenció sobre algunes novetats en particular. La primera de totes és la revista Poetari: incorporem dos números al nostre fons: el 7/8 (novembre de 2015) i el 9 (abril de 2016). No us els podeu perdre. El darrer número inclou una carta d’un vell conegut de la biblioteca, Eudard Sanahuja, amb el títol “Cartílag als poetes”. Altres noms que hi participen: Cèlia Sànchez-Mústich, Jaume Aulet, Jordi Valls, David Jou, Enric Casasses, Anna Carreras, Francesc Parcerisas…

També volem destacar Poesía, contracultura, Barcelona, editat per David Castillo i Marc Valls. Us en vam parlar en un post recent. I si teniu curiositat per la poesia que s’escriu a l’altre costat de l’Atlàntic, no us perdeu Los reyes subterráneos: veinte poetas jóvenes de México, una antologia d’autors nascuts entre 1985 i 1994 que han preparat Elena Medel i Luna Miguel.

Els trobareu a la secció de poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.