Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

30 juny 2016 Sense Comentaris

Aquesta setmana hem posat a la vostra disposició les darreres novetats que hem rebut al fons especialitzat en poesia. Com que el mes d’agost no publicarem butlletí de novetats, aquest mes us presentem un llistat de novetats amb més títols del que és habitual. Aquest cop hi trobareu noms com Agustí Bartra, Jordi Pàmias, Emily Dickynson, Gary Snyder, Míriam Cano, Jaime Sabines, Luis García Montero o Emilie Cartarescu, entre altres.

Volem destacar especialment les  antologies (Tras)lúcidas: poesía escrita por mujeres (1980-2016) preparada per Marta López Vilar i publicada recentment per l’editorial Bartleby, amb la presència de poetes joves de tot l’estat (Susanna Rafart, Míriam Reyes, Olga Novo…); i Copenhague huele a París, una antologia de poesia danesa contemporània que Daniel Sancosmed ha preparat per l’editorial Nórdica. També hi trobareu el darrer llibre de Luis García Montero sobre les lectures de García Lorca, assajos de Joan Margarit, i el CD Fuertes, de Sílvia Comas.

Els trobareu a la secció de poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda.

Bon estiu!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.