Inici » Destacat, General, Novetat, Poesia

Guanyadors de “La poesia pren la ciutat” a Instagram

14 juny 2016 Sense Comentaris

Ja tenim guanyadors del concurs “La poesia pren la ciutat”. Abans de tot, volem agrair la participació a tots els qui heu compartit les vostres fotografies sobre poesia i ciutat a Instagram, i també als qui ens heu seguit i ajudat a difondre aquesta iniciativa.

El premi del públic és per a Marea (@perlajuliol). La seva imatge és la que ha rebut més “m’agrada” del públic (a data de 6 de juny).

El primer i el segon premis han estat triats pel jurat, composat per tres treballadors de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, que no ho han tingut fàcil:

El segon premi és per a Esteve Barandica (@ebarandica), amb la fotografia que recull un fragment d’escala d’estació de metro i el text “1 minut d’encís”.

Finalment, el primer premi és per a Lídia Bartolomé (@lidiabart), que es fa una selfie emmirallant-se en un poema de Jordi Sarsanedas al Pont del Petroli.

 

Aquest concurs pretenia compartir les diverses maneres de viure la poesia a la ciutat. No és una competició, i és per això que els tres lots en què consisteix el premi són pràcticament iguals. D’acord amb el tema del concurs, hi són presents la poesia, la fotografia i la ciutat:

  • Un exemplar del llibre Barcelona, publicat per La Fábrica i l’Ajuntament de Barcelona. Inclou fotografies de Richard Avedon, Henri Cartier-Bresson, Elliott Erwitt, Josef Koudelka, Helmut Newton, Gerda Taro, o Martin Parr, entre altres.
  • El llibre Barcelona, instants robats, editat per l’Ajuntament de Barcelona, amb fotografies d’Antonio Lajusticia i poemes de David Castillo.
  • Un poemari (sorpresa).
  • Una bossa de roba de Biblioteques de Barcelona.
  • Una tassa de Biblioteques de Barcelona.

Al compte de Facebook “La poesia pren la ciutat” podreu seguir més novetats sobre el lliurament dels premis.

Gràcies a tots.

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.