Inici » Activitats, Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

El club de lectura s’acomiada fins octubre

13 juny 2016 Sense Comentaris

collageAcabem el club de lectura de novel·la barcelonina el dimarts 14 de juny a les 19 hores a la Sala d’ Actes de la Biblioteca recuperant la sessió que es va suspendre el dia 12 d’abril en la qual haviem de comentar Cendra per a Martina de Manuel de Pedrolo.

Recapitulant la marxa d’aquesta temporada del club, vam començar amb un clàssic de la novel·la negra barcelonina com La dama de Cachemira de Francisco González Ledesma. A continuació vam tenir el plaer de conversar amb Pau Vidal sobre el seu llibre Homeless. La darrera lectura del 2015 va estar consagrada a Jo confesso de Jaume Cabré. Vam començar el 2016 amb Los juegos feroces de Francisco Casavella, inici de la trilogia del Watusi. Després vam llegir dos grans clàssics de la literatura barcelonina Mirall trencat de Mercè Rodoreda i Nada de Carmen Laforet. I finalment vam celebrar el 50 aniversari d’Últimas tardes con Teresa del mestre de les lletres Juan Marsé.

A partir de l’octubre tornarem a comentar interessants lectures que tenen a veure amb Barcelona el segon dimarts de cada mes.

Us recordem que hi ha places lliures per inscriure’s al club si voleu acompanyar-nos de la mà de Mario Catelli en aquest fascinant viatge literari.

Us desitgem un feliç estiu i bones lectures!!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.