Inici » Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

Novetats bibliogràfiques de poesia

31 maig 2016 Sense Comentaris

Us presentem les darreres novetats que hem rebut al fons especialitzat en poesia de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, i que ja podeu trobar exposades a la secció.

Aquest mes hi trobareu, entre altres, els poemaris Aún queda mucho por decir, de Rose Ausländer (ed. Sexto Piso), els Panorames de poemes de  Kenneth Patchen (traduïts per Enric Casasses i publicats Ed. Poncianes), 317 kilómetros y dos salidas de emergencia, de Loreto Sesma (Ed. Espasa), o la Poesia laica de Jordi Vintró i Aleix Cort (Ed. LaBreu).

També volem destacar especialment Corredor de fondo, les memòries de José Corredor-Matheos, el darrer número de la revista Alga (amb aquest ja van setanta-cinc), i el disc Escala, de Bradien i Eduard Escoffet (SPA.RK).

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.