Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Còmic, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat

La Biblioteca El Carmel – Juan Marsé recomana: Soy de pueblo, de Raquel Córcoles i Marta Rabadán

20 juny 2016 Sense Comentaris

9788499471778Soy de pueblo: manual para sobrevivir en la ciudad / Raquel Córcoles; Marta Rabadán.- Barcelona: Glénat, 2011.

No hi ha res més típic que les feines precàries, i els pisos compartits entre estudiants o gent que ha arribat a la ciutat venint del poble. Tenen un projecte, volen sortir-se’n, és una mena de rite de pas a l’edat adulta i la ciutat és com una gran joguina. No tot és bo, compartir pis té molts inconvenients, les feines precàries són un inconvenient en si mateixes i hi ha el xoc de passar d’un poble a una gran ciutat, com per exemple i en aquest cas, Barcelona. Si a més a més els somnis de tenir una carrera es centren en un món tan precaritzat com el del periodisme està clar que no pot sortir gaire bé per la protagonista, però l’experiència serà un no-parar d’anècdotes sobre el que representa la vida a Barcelona per a tota una legió de gent jove.

Segur que més un i de dos o dues es sentirà identificat amb les situacions i les sortides de la protagonista.

(c)Raquel Córcoles; Marta Rabadán

(c)Raquel Córcoles; Marta Rabadán

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.