Inici » Activitats, Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, Destacat, General, Novetat, Poesia

LOOP Festival 2016 – Homenatge a Carles Hac Mor. Exposició Videopoesia

26 maig 2016 Sense Comentaris

El Festival LOOP 2016, dedicat a la videocreació artística, visita la nostra biblioteca.  Tot muda de color en bellugar-se la lletra és el programa de videopoesia que  Ester Xargay i Adolf Alcañiz presenten a la biblioteca en homenatge a l’escriptor CARLES HAC MOR (1940-2016), reconegut a títol pòstum amb el XVI Premi Jaume Fuster.

Tot muda de color en bellugar-se la lletra, ofereix un seguit de treballs artístics fruit de l’estreta col·laboració que Xargay i Alcañiz van mantenir amb l’autor durant dècades.

A l’acte hi assistiran també l’artista Pere Noguera, que presentarà el vídeo “Fer suc al laberint de Pere Noguera. Lligams insospitats. Pere Noguera i Carles Hac Mor”; i el músic i compositor Miquel Àngel Marín Ribes, que presentarà el vídeo “Microdanses”.

El programa de videopoesia inclou també obres realitzades amb la participació d’Adolf Alcañiz, Miquel Àngel Marín, Josep M. Mestres Quadreny, Pere Noguera, Benet Rossell, Rosa Sánchez i Ester Xargay.

L’acte de presentació del programa de videopoesia serà el dimarts 31 de maig a les 19h a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, i es proposa després de la presentació de les obres un col·loqui sobre la figura del poeta Carles Hac Mor i el gènere de la videopoesia. Durant tot el mes de juny l’exposició de video poesia es podrà veure de manera continuada a la sala d’actes.

 

 

Poesia de Carles Hac Mor a les Biblioteques de Barcelona

 

Obra completa punt u (Lleida: Pagès, 2011) aplega bona part de la seva obra poètica.

 

Altres llibres de l’autor

 

 

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.