Inici » Activitats, Destacat, General, Novetat, Poesia

Concurs “La poesia pren la ciutat”: resta una setmana

24 maig 2016 Sense Comentaris

Encara teniu una setmana per pujar a Instagram les vostres fotografies amb el hashtag #lapoesiaprenlaciutat.

El concurs consisteix en publicar a Instagram fotografies on relacioneu poesia i ciutat: el lloc on la descobriu, la llegiu o la compartiu; l’art urbà que trobeu a les parets de la ciutat; els locals on l’escolteu recitar; els racons que us inspiren; el cafè on l’escriviu; o qualsevol altra imatge que reflecteixi la vostra relació personal amb la poesia.

Us recordem que les fotografies han d’haver estat pujades al vostre compte d’Instagram entre el 2 i el 31 de maig d’enguany. Hem vist que alguns participants afegeixen el hashtag a fotografies pujades abans. Com que no podem saber en quina data s’ha afegit el hashtag, la data que veurem a Instagram és la data que va ser pujada la foto, molt probablement fora de termini. Si voleu participar amb aquestes fotografies, torneu a pujar la imatge.

Per participar al concurs cal:

  • ser major d’edat
  • ser usuari/ària amb compte a Instagram
  • ser seguidor del perfil de Biblioteques de Barcelona a Instagram: @biblioteques_bcn
  • tenir carnet de Biblioteques de Barcelona i mantenir-lo fins transcorreguda la data de lliurament de premis
  • hi haurà tres premis que consistiran en lots de llibres i productes promocionals de Biblioteques de Barcelona. Els dos primers premis els triarà un jurat composat per personal de la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. El tercer premi el rebrà la fotografia que hagi rebut més “likes” a Instagram.

 

Trobareu les bases del concurs aquí.

I si voleu seguir les novetats sobre el concurs, visiteu el nostre compte de Facebook: La poesia pren la ciutat

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.