Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats espai Barcelona Maig 2016

20 maig 2016 Sense Comentaris

collagePluja de novetats per a aquesta primavera a l’espai Barcelona,  en aquest enllaç les podreu consultar totes.

Aquesta vegada trobareu una gran varietat de guies,  des de Macarfi : guide Barcelona restaurants = guia restaurants de Barcelona : 2016, un complert repàs als millors restaurants on poder dinar a Barcelona,  Guia del Passeig de Gràcia : 1,5 km de cultura, estil i oci, on descobrireu  cada detall del Passeig de Gràcia, Barcelona de novela, un llibre que convida a fer un recorregut pels escenaris de la Barcelona més literària o Guía no aburrida para disfrutar de un finde en Barcelona, per gaudir al màxim del cap de setmana a la nostre ciutat.

En l’àmbit musical destaquem dues propostes literàries ben interessants, d’una banda , Barcelona melòmana : la passió musical de la ciutat a través dels grans compositors, on trobareu les millors històries i curiositats sobre Barcelona, la música clàssica i els grans compositors universals, i per altre banda, Putos himnes generacionals, un magnífic relat sobre l’escena musical barcelonina.

També trobareu novetats en els àmbits de l’Urbanisme, on destaquem , Barcelona : 50 meravelles del modernisme,  on el lector es passejarà des de la Sagrada Família i el Park Güell fins a cases particulars com la Pedrera, el Palau Güell o les cases Batlló i Amatller, passant per fàbriques, hospitals, esglésies i escoles que van modernitzar la capital de Catalunya, amb la fusió de bellesa i funcionalitat.

Per últim que sapigueu que també podreu endur-vos en préstec les últimes novetats de l’espai Barcelona en quant a excursionisme,  moviments socials, fotografia i història de la ciutat.

Que gaudiu de la lectura!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.