Inici » Biblioteca El Carmel-Juan Marsé, Destacat, Novel·la barcelonina, Novetat, Novetats bibliogràfiques

Biblioteca El Carmel-Juan Marsé: novetats novel.la barcelonina Maig 2016

23 maig 2016 Sense Comentaris


collageEl mes de maig ve ben farcit d’estrenes  de novel.la barcelonina, en aquesta guia que us hem preparat  les podeu consultar totes.

Per començar us destaquem l’última obra d’Eduardo Mendoza, El secreto de la modelo extraviada,  on tenim el retorn del famós detectiu sense nom.  A l’ànima de l’assassí, ambientada a la Barcelona del segle XIX, es teixeix una trama entre la resolució d’un crim esdevingut en el si d’una família benestant i les vivències de diversos personatges històrics vinculats a la medicina, la política, la religió i la filosofia.

També trobareu, El Llegat de la serp, que és una novel.la de misteri on convergeix el món medieval amb la Barcelona i la serra de Tramuntana de Mallorca dels nostres dies. Aquest és el debut de la jove autora , Jessica Cornwell, néta de John le Carré, imprescindible!

D’altra banda, un fascinant enigma per resoldre, en una Barcelona convulsa per la Guerra Civil a la novel.la de Francesc Xavier Hernández, El Zohar de Barcelona. Los Ángeles de hielo, de Toni Hill, és una ambiciosa intriga psicològica de tints gòtics que s’ambienta a la puixant Barcelona de principis del segle XX, i Jordi Sierra i Fabra, ens porta a Nou dies d’abril, una nova entrega de la saga protagonitzada per l’expolicia Miquel Mascarell, un inspector jubilat forçosament per la dictadura, sempre disposat a donar un cop de mà als amics.

En novel.la estrangera, dues novetats en llengua italiana de dos autors ben coneguts per nosaltres, Mille cretini de Quim Monzó i Al limone de Sergi Pàmies.

I per acabar us destaquem un parell de biografies ben interessants, l’avi Ninus: glòria i crepuscle d’un dandi, on el seu autor Xavier Baladía, es centra en la figura del seu avi Francesc Xavier, qui va formar part de la burgesia catalana d’inicis del segle XX. I d’altre banda, Dies i records d’infantesa/Núria Feliu, on l’ambaixadora per excel.lència  del popular barri barceloní de Sants recorda les seves vivències més primerenques.

Motius us en sobren per passar una bona estona llegint, a gaudir!

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.