Inici » Ateneu Barcelonès, Destacat, General, Novetat, Poesia

La BAB recomana… Amb remor de vent

7 gener 2017 Sense Comentaris

Començem l’any recomanant la lectura d’una interessant proposta poètica Amb remor de vent, el segon llibre de haikus de l’escriptora barcelonina Núria Queraltó.

rosadelsvents

Un poemari d’estructura molt original iniciat per dos pròlegs: un de l’escriptora Anna Maria Villalonga i altre del meteoròleg de Tv3 Francesc Mauri. El cos principal el constitueixen els haikus, agrupats en vuit seccions o capítols que corresponen als vuit vents del món.

Versos de contingut i ritme equilibrat, una interacció entre poesia i meteorologia i la rosa dels vents com a fil conductor. El vent com a element atmosfèric clau per a escriure aquest llibre, intangible però que a vegades té una repercussió molt gran sobre el territori, i provoca, fins i tot, diferents estats d’ànim.

Llibres publicats:

Mirada de Haiku. Tèmenos, 2014. Demaneu laproposta de compra d’aquest document.

Amb remor de vent. Voliana, 2016. Demaneu laproposta de compra d’aquest document.

“Llegir i escriure, trobar la pròpia paraula, donar nom a allò que ens passa, per dins i per fora, esdevenen, per a ella, necessitats irrenunciables”. (Nota de l’editor)

“Núria Queraltó  copça més enllà del gest i les paraules. La seva necessitat d’expressar que, malgrat la situació adversa del moment actual, escull seguir confiant en allò que un dia va ressonar amb força dintre seu i que ha esdevingut el sentit de la seva existència”.  (Mayte Duarte)

Deixa el teu comentari!

Afegeix el teu comentari, o bé afegeix links des del teu lloc web. També et pots subscriure als comentaris a partir de l'RSS.